Vores arbejdsplads

Ærlig. Ordentlig. Faglig.
Læs mere om hvordan vi arbejder

Vi ønsker, at vores medarbejdere er veluddannede og opdaterede med gældende regler indenfor byggeri. Derfor sender vi dem jævnligt på kurser og uddannelser, så de altid føler sig på forkant med de opgaver, de skal udføre.

Vores værdier

Åben og ærlig dialog

Vi er en virksomhed med en åben og ærlig dialog, så alle ansatte trives i hverdagen. Det betyder, at vi involverer vores medarbejdere i de beslutninger, der tages, og har et højt informationsniveau om aktiviteter i virksomheden.

Det er vigtigt for os at dele viden på tværs af organisationen, og gennem jævnlige statusmøder sikrer vi os, at alle medarbejdere føler sig stærke i de projekter, de arbejder med. Vi hjælper kollegaer, der har brug for ekstra viden eller ny luft.

Fællesskabet

Det er vores holdning, at for at understøtte både ejerskabet til projekterne, viljen og arbejdsglæden, skal der være overensstemmelse mellem det ansvar medarbejderne har og den mulighed de har for at påvirke de daglige opgaver.

Det betyder samtidig, at vi forventer at vores medarbejdere er loyale, deltagende og undersøgende – og viser lyst til at være en del af fællesskabet.

En god og rar arbejdsplads

En gang årligt afholder vi medarbejdersamtaler, hvor vi bl.a. taler fysisk og psykisk arbejdsmiljø, men døren til ledelsen er altid åben, og vi tager helst udfordringerne, som de kommer.

Omgangstonen er uformel og hjertelig, og vi gør alt, hvad vi kan for, at Hørlyck Entreprise er en rar og god arbejdsplads.

Skal vi tage en kop kaffe?

Email: kontakt@hhentreprise.dk
Telefon: +45 21 48 97 71

Hvis du har spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os.