Vores arbejdsplads

Vi ønsker, at vores medarbejdere er veluddannede og opdaterede med gældende regler indenfor byggeri. Derfor sender vi dem jævnligt på kurser og uddannelser, så de altid føler sig på forkant med de opgaver, de skal udføre.
Hørlyck Entreprise A/S ønsker at være en virksomhed med en åben og ærlig dialog, så alle ansatte trives i hverdagen. Vi involverer vores medarbejdere i de beslutninger, der tages, og har et højt informationsniveau om aktiviteter i virksomheden. Det er vigtigt for os at dele viden på tværs af organisationen, og gennem jævnlige statusmøder sikrer vi os, at alle medarbejdere føler sig stærke i de projekter, de arbejder med. Vi hjælper kollegaer, der har brug for ekstra viden eller ny luft.
Hos Hørlyck Entreprise A/S vægter vi tillid, ærlighed, loyalitet og opbakning højt – fra chef til medarbejder og fra medarbejder til chef. For at understøtte ejerskab til projekterne, vilje og arbejdsglæde skal der være overensstemmelse mellem det ansvar medarbejderne har og den mulighed de har for at påvirke de daglige opgaver. Af vores medarbejdere kræver vi, at de er loyale, deltagende og undersøgende – og viser lyst til at være en del af fællesskabet.
En gang årligt afholder vi medarbejdersamtaler, hvor vi bl.a. taler fysisk og psykisk arbejdsmiljø, men døren til ledelsen er altid åben, og vi tager helst udfordringerne, som de måtte komme.
Omgangstonen er uformel og hjertelig, og vi gør hvad vi kan for, at Hørlyck Entreprise A/S er en rar og god arbejdsplads.

Skal vi mødes til en kop kaffe?

Har du et projekt vi skal hjælpe med?
Lad os høre fra dig og så finder vi sammen en løsning.
Kontakt os