Hørlyck Entreprise A/S

Hørlyck Entreprise A/S tilbyder totalentrepriser, så bygherre kun skal have én indgang og én samarbejdspartner, og vi leverer stram byggestyring og økonomisk gennemsigtighed i alle processer.

Det bedste fra to verdener

Vi har rådgiverens øje både for detaljerne og de store linjer i byggeprocessen – vi gennemskuer de kritiske punkter undervejs.
Samtidig besidder vi entreprenørens evne til at se muligheder, sikre dynamik og finde løsninger.
Som totalentreprenør overvåger vi det samlede budget, vi styrer tidsplanerne og har al dialog med bygherre. Vores fornemste opgave er at give bygherre et fuldt overblik over byggeri og økonomi.

Vi tager det samlede ansvar

Som bygherre skal du vælge at samarbejde med Hørlyck Entreprise A/S fordi du ønsker at gennemføre et byggeri med optimale løsninger – og uden ubehagelige overraskelser.

Det skaber overblik, når bygherre ikke skal forholde sig til en række rådgivere, leverandører og entreprenører. Mange aktører kan gøre det svært at gennemskue ansvar og processer. Som totalentreprenør er vi bygherres eneste partner i hele projektet, og vi har det fulde ansvar for de økonomiske rammer og det samlede byggeri.

Sådan arbejder vi

Ud over totalentrepriser tilbyder Hørlyck Entreprise A/S også hovedentrepriser og entreprisestyring. Herudover udbyder vi fag- og storentrepriser inden for totalentrepriser.
Vi har raffineret vores projektledelse og byggestyring gennem det meget store antal byggerier, som vores ledelse og medarbejdere har været involveret igennem tre årtier.
 • Optimering

  Vores projektledere har fokus på at optimere, udfordre og vise lederskab.

 • Vi samler viden

  Vi bruger gennemgående projektledere, så mest mulig viden samles og holdes i organisationen – og dermed er let tilgængelig for bygherre.

 • Vi tager ansvar

  Engagement og ansvar er centrale begreber for Hørlyck Entreprise A/S og alle, vi samarbejder med.

 • Hurtigt overblik

  Når der er indgået en samarbejdsaftale, etablerer Hørlyck Entreprise A/S en digital platform med kontrakter, byggeplaner, priser, tider, så bygherre altid kan se status over byggeri og omkostninger.

Organisation

Hørlyck Holding APS
Gl. Ringstedvej 33
4300 Holbæk

Bent Kristensen (Formand)
Lars Hørlyck
Anette Hørlyck

Lars Hørlyck

Sparekassen Sjælland
Isefjords Alle 5
4300 Holbæk

RR Gruppen

Carsten Fisker
Gl. Ringstedvej 61, 1. sal
430 Holbæk

Skal vi mødes til en kop kaffe?

Har du et projekt vi skal hjælpe med?
Lad os høre fra dig og så finder vi sammen en løsning.
Kontakt os