Tilbygning til højt specialiseret produktionsapparat i pharmavirksomhed

Vi har valgt bl.a. at specialisere os i opgaver indenfor den farmaceutiske industri, og har gennem årene oparbejdet et indgående kendskab til de krav, behov og forudsætninger, som branchen arbejder under. Kompetencer som vi senest har fået brug for igen, da vi skulle løfte en ny spændende opgave for en af vores faste pharma-kunder.

 

Kunden skulle denne gang bruge en tilbygning til et nyt højt specialiseret produktionsapparat, som kræver meget kontrollerede betingelser for at kunne fungere optimalt.

 

Projektet, som vi vandt som storentreprise, krævede at vi sammensatte et hold af nogle af Danmarks dygtigste indenfor de forskellige fagentrepriser. For at løfte projektet var der nemlig brug for en bred vifte af dyb faglig kompetence, da der både skulle etableres en rørbro, arbejdes med stålkonstruktioner, ståltrapper, tag- og facadearbejder og ikke mindst fundering og betonarbejde.

 

En sjov og spændende opgave, hvor flere af landets dygtigste fagentrepriser samarbejdede, så vi kunne garantere kunden både den bedste løsning, men også at projektet blev afleveret til aftalt tid, kvalitet og pris.

 

Fagentrepriser på projektet:

ARKIL Fundering – betonarbejder. DS Stål – hovedstål.  RM Stålteknik – trapper. Facaden – primære facader. RAP tag – Tag.  HH entreprise – tømrerarbejde.

Se nogle af de andre spændende projekter vi har arbejdet med
Læs mere om hvordan vi arbejder

Skal vi tage en kop kaffe?

Email: kontakt@hhentreprise.dk
Telefon: +45 21 48 97 71

Hvis du har spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os.