Storentreprise for pharma-virksomhed: stål-, gips-, facade- og tagarbejder

Vi har specialiseret os i total- og hovedentreprenøropgaver indenfor den farmaceutisk industri og fødevareindustrien samt produktionsvirksomheder – generelt.

 

Og én af vores seneste storentrepriser – med projektering –  har lige netop været for en Pharma-virksomhed.

 

Et arbejde der blev vundet i udbud, og som omfattede både stål-, gips-, facade- og tagarbejder… Spændende og udfordrende.

 

Arbejdet skulle gennemføres, mens den øvrige fabrik stadig kørte. Det betød, at pladsen var trang, og at der var en række forhold, som vi blev nødt til at tage højde for i planlægningen af arbejdet. Koordineringen og de gode, innovative løsninger var påkrævet, for at vi kunne gennemføre opgaven som lovet.

 

Det er ganske normalt for os at arbejde under udfordrende forhold, da et moderne professionelt byggeri ofte også kræver, at der er fokus på den sideløbende drift. Det er vigtigt for vores kunder og deres forretning. Derfor er vi også kendt for at tænke anderledes løsninger, løsninger som måske ikke er lettere, men som griber mindre forstyrrende ind i den daglige drift, og derfor i sidste ende bliver en både bedre og billigere løsning – samlet set.

Se nogle af de andre spændende projekter vi har arbejdet med
Læs mere om hvordan vi arbejder

Skal vi tage en kop kaffe?

Email: kontakt@hhentreprise.dk
Telefon: +45 21 48 97 71

Hvis du har spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os.