Ombygning i eksisterende produktionsmiljø. Med fokus på fortsat drift.

Et byggeri i tilknytning til de øvrige bygninger griber næsten altid forstyrrende ind i driften. Men det er faktisk muligt at mindske forstyrrelserne ved at tænke ”ud af boksen”. Noget som vi er kendt for. Vi tænker i anderledes løsninger, løsninger som måske ikke er lettere, men som griber mindre forstyrrende ind i den daglige drift, og derfor i sidste ende bliver en både bedre og billigere løsning – samlet set.

 

Med fokus på bl.a. at forstyrre så lidt som overhovedet muligt har vi senest haft ansvaret for en ombygning i et eksisterende produktionsområde. En ombygning som skulle foregå samtidig med den fortsatte produktion i den øvrige del af bygningen.

 

Vi har i totalentreprise bistået både i de indledende tanker, beskrivelsen, budgetlægningen og til sidst gennemførelsen – hele tiden med fokus på virksomhedens fortsatte drift.

 

Opgaven indebar bl.a. at ca. 300 m² betontagelementer skulle fjernes for at give plads til etablering af nyt produktionsområde – og at 20 tagelementer skulle skæres fri individuelt, hejses ned i terræn og bortkøres til kontrolleret deponi.

 

Endnu en af vores spændende opgaver.

Se nogle af de andre spændende projekter vi har arbejdet med
Læs mere om hvordan vi arbejder

Skal vi tage en kop kaffe?

Email: kontakt@hhentreprise.dk
Telefon: +45 21 48 97 71

Hvis du har spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os.