Et neutraliseringsanlæg i en fødevarevirksomhed.

Et neutraliseringsanlæg i en fødevarevirksomhed har til formål at behandle og neutralisere affaldsprodukter, der kan være skadelige for miljøet og offentlig sundhed. En vigtig funktion.

 

Vi har netop – i totalentreprise – gennemført etableringen af et helt nyt neutraliseringsanlæg for en af vores gode faste kunder gennem mange år. En spændende succesfuld fødevareproducent.

 

Anlægget er allerede i fuld drift. Men opgaven var spændende, og vi var heldigvis med i hele processen. Fra den indledende snak om projektet til afleveringen af selve anlægget. Men vores opgave slutter heldigvis ikke her. Vi udfører nemlig fremadrettet også årlig service på anlægget, så virksomheden kan være sikker på, at anlægget altid fungerer optimalt.

 

Projektet var spændende og indeholdte bl.a : 

  1. Indhentning af alle relevante oplysninger fra driften i virksomheden.
  2. Dialog med relevante myndigheder.
  3. Design af løsningen.
  4. Indhentning af diverse nødvendige tilladelser.
  5. Og sidst men ikke mindst etablering og aflevering af selve neutraliseringsanlægget.

 

Den efterfølgende årlige service på anlægget er en del af projektet – og skal være med til at sikre, at kunden til hver en tid har et neutraliseringsanlæg, der lever op til alle krav og forventninger. Anlægget er i fuld drift.

Se nogle af de andre spændende projekter vi har arbejdet med
Læs mere om hvordan vi arbejder

Skal vi tage en kop kaffe?

Email: kontakt@hhentreprise.dk
Telefon: +45 21 48 97 71

Hvis du har spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os.