Etablering af teknikbygning og konstruktioner til et nyt isvandsanlæg

Spændende opgave i hovedentreprise for en af vores nye kunder indenfor fødevarebranchen.

Kunden ønskede en løsning, der inkluderede opførelsen af en teknikbygning og konstruktion af et avanceret isvandsanlæg.

 

Et isvandsanlæg bruges typisk til at køle fødevarer ned med. Og er en løsning som bidrager til at minimere virksomhedens CO2 udledning, og derved forbedre klimaregnskabet.

 

Vi er specialister indenfor bl.a. fødevareindustrien. En branche, hvor der er skærpede krav til løsningerne, og hvor der stilles ekstra høje krav til entreprenørens – vores – arbejde og fleksibilitet.

 

Vi har mange års erfaring med udførelse af entreprenøropgaver – primært om- & tilbygninger i produktionsbygninger i drift, hvor der kræves en særlig høj grad af planlægning, og der arbejdes indenfor stramme tidsrammer.

 

Opgaven har været spændende og udfordrende – og resultatet er blevet rigtig godt.

 

Opgaven blev løst af et stærkt hold af dygtige fagfolk.

– MGJ Byg: Jord, kloak, og betonarbejder.

– Hørlyck Entreprise: Tømrerarbejder.

– RM Stålteknik: Stålkonstruktioner.

– Installatørfirma Niels Viggo og Søn: Installation af tekniske løsninger.

Se nogle af de andre spændende projekter vi har arbejdet med
Læs mere om hvordan vi arbejder

Skal vi tage en kop kaffe?

Email: kontakt@hhentreprise.dk
Telefon: +45 21 48 97 71

Hvis du har spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os.