Erhvervsbyggeri i totalentreprise

Vi skaber både fundamentet og rammerne for dit projekt

Erhverv. Industri. Parma
Læs mere om Hørlyck Entreprise

Du drømmer måske om mere plads til nye projekter, en grønnere løsning eller tilretning af en eksisterende bygning, så den kan opfylde de visioner, som du har for virksomheden.

Uanset hvilket behov, drøm eller vision du har, så har vi kompetencerne til at virkeliggøre projektet.

Vores speciale: Farmaceutiske industri, fødevareindustrien og produktionsvirksomheder

Vi arbejder primært på Sjælland og har specialiseret os i total- og hovedentreprenøropgaver indenfor den farmaceutiske industri, fødevareindustrien samt entrepriser indenfor produktionsvirksomheder

Vi samarbejder med nogle af landets dygtigste fagspecialister, så du er garanteret tryghed og økonomisk overblik i alle processens facetter.

Til hvert enkelt projekt sammensætter vi det hold af specialister, som kan skabe og sikre, at dine projekter og visioner når helt i mål. Til aftalt tid, kvalitet og pris.

Fordi ingen projekter eller kunder er ens.

Kvalitetsbyggeri - med fokus på sideløbende drift

Et professionelt moderne byggeri kræver høj kvalitet, et bæredygtigt fokus og optimale arbejdsgange. Hos Hørlyck Entreprise ved vi, at et byggeri i tilknytning til dine øvrige bygninger ofte griber forstyrrende ind i din drift.

Byggeriet skal typisk foregå sideløbende med det daglige arbejde i virksomheden. Vores hovedfokus er på at byggeriet forstyrrer så lidt som det overhovedet er muligt. Derfor er vi kendt for at tænke anderledes løsninger, løsninger som måske ikke er lettere, men som griber mindre forstyrrende ind i den daglige drift, og derfor i sidste ende bliver en både bedre og billigere løsning – samlet set.

Læs mere om hvordan vi arbejder

Vi tager højde for den daglige drift

Det kræver en særlig indsigt i specielt en produktionsvirksomhed eller pharmavirksomhed at bygge ”rundt om” eller i tilknytning til en kørende produktion. Den erfaring og den indsigt har vi.

Når du skal ændre eller udvide din produktion, måske i en mere bæredygtig retning, er der mange forhold at tage hensyn til. Det er ikke ”bare” at bygge til.

Vi specialister i at bygge effektive, fleksible og miljørigtige løsninger, der imødekommer både byggeriet og virksomhedens daglige drift. Opgaver vi typisk løser ved at se muligheder, hvor andre ser udfordringer.

Vi tager det samlede ansvar

-og sikrer dig et byggeri med optimale løsninger, uden ubehagelige overraskelser.

Det skaber overblik, når du ikke skal forholde dig til en lang række forskellige rådgivere, leverandører og entreprenører. Med mange aktører på et projekt er det svært at gennemskue ansvar og processer.

Som totalentreprenør er vi din partner i hele projektet, og vi har det fulde ansvar for de økonomiske rammer og det samlede byggeri. Det giver dig tryghed.

Se nogle af de spændende projekter, som vi har arbejdet med

Optimering

Vores projektledere har fokus på at optimere, udfordre og vise lederskab.

Vi tager ansvaret

Engagement, ansvar og ærlighed er centrale begreber for Hørlyck Entreprise og alle, vi samarbejder med.

Vi samler viden

Vi bruger gennemgående projektledere, så mest mulig viden samles og holdes i organisationen – og dermed er let tilgængelig for dig

Hurtigt overblik

Du får en digital platform med kontrakter, byggeplaner, priser, tider, så du altid kan se status over byggeri og omkostninger.

Skal vi tage en kop kaffe?

Email: kontakt@hhentreprise.dk
Telefon: +45 21 48 97 71

Hvis du har spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os.